• "Het is niet de wind die bepaalt waar je heen gaat, maar de stand van je zeilen"

 • "Jouw Plan B wordt beter dan je Plan A”

  Wat als je met een schone lei zou kunnen beginnen? Hoe ziet dan je volgende stap eruit? We hebben onze methode ontwikkeld voor mensen die stappen willen zetten in hun persoonlijke en beroepsmatige ontwikkeling. Je kunt hierbij denken aan mensen zoals:

  Bert

  Bert hoort steeds dat de skills van
  morgen, niet meer dezelfde zijn als die van vandaag. En ook krijgt hij van zijn werkgever een jaarlijks budget om zich persoonlijk te ontwikkelen. Collega’s van Bert hebben hun keuze al gemaakt. Maar Bert heeft geen idee. Waar moet hij gaan zoeken naar de juiste cursus? En wat wil hij nou precies gaan ontwikkelen?

  Laura

  Steeds verandert de organisatie en Laura veranderde steeds mee. Maar ze voelt dat ze met de nieuwe reorganisatie moeite heeft. De druk geeft haar stress, haar nek zit vast en ze heeft buikpijn. Pijnstillers en massages werken niet meer. Ze meldt zich steeds vaker ziek. Hoe moet dit verder? Ze denkt na over een plan B, maar hoe moet dat na 16 jaar in een corporate?

  Jaap

  Na een carrière van meer dan 35 jaar bij een grootbank kreeg Jaap te horen dat zijn functie zou verdwijnen. En in de functies
  die er nu komen, kan hij zich helemaal niet vinden. Na zo lange tijd ligt er geen plan B kant en klaar op de plank. Waar moet hij beginnen? Te jong voor pensioen, te oud voor de arbeidsmarkt, wel vol energie en ervaring. Wat nu?

 • De methode van Plan Beter

  Samen gaan we je talenten, passie en purpose zo samen laten komen, dat jij weer een krachtige kapitein wordt op je eigen schip! Wil je ook de kracht van je onderbewustzijn voor je laten werken alsof je altijd wind mee hebt? Plan Beter maakt het voor het eerst mogelijk om met behulp van je krachtige onderbewustzijn blijvend te veranderen. Door zowel je bewustzijn, als je onderbewustzijn in te zetten boek je 10x sneller resultaat. Je gaat een ongekende kracht ervaren om je doelen te bereiken.

  Waar sta je nu?

  In dit programma ga je eerst de balans opmaken. In korte tijd creëren we een overzicht van overtuigingen, patronen en plannen die je helpen en tegenwerken. Dat wat jou helpt houden we en wat jou tegenwerkt laten we los. Vervolgens helpen we je blokkades en beperkende overtuigingen te doorbreken en oplossen. Daardoor ontstaat er ruimte voor een beter plan, een nieuw perspectief en een nieuwe purpose.

  Waar wil je heen?

  Aansluitend ga je opnieuw bepalen wat jouw bestemming wordt. Jouw stip aan de horizon. Voor het vinden van jouw purpose gaan we in dit programma gebruik maken van je unieke talenten, skills en passie. We brengen je in topvorm, zowel fysiek, sociaal als mentaal. En in die topvorm ga je ook daadwerkelijk de stappen zetten om jouw Plan B niet alleen in woorden, maar vooral in daden om te zetten.

 • Verandering als gevaar voor het onderbewustzijn

  Het onderbewustzijn beschermt ons tegen gevaren door instinctief te vechten, vluchten of verstijven.

  1

  Sta jij altijd in de boksring?

  Je reageert op gevaar door te vechten. Instinctief wil je altijd winnen, maar zelfs al win je soms de wedstrijd je verliest toch het kampioenschap.

  2

  Voel jij je snel overprikkeld?

  Bij moeilijkheden ren je het liefste weg. Zit je ook veel in je hoofd en heb je veel gedachtes? Je voelt je soms vluchtig en slecht begrepen.

  3

  Laat je lichaam je in de steek?

  Instinctief trek je muren op en niemand dringt nog tot je door. Energie stroomt niet meer en lekt weg. Het leven is zwaar en je voelt je eenzaam.

 • Verandering als spel voor het onderbewustzijn

  Door het gevaar uit het onderbewustzijn te halen ontstaat er vanzelf veiligheid. Er is geen noodzaak meer voor vechten, vluchten of verstijven. Veiligheid geeft vertrouwen en biedt ruimte voor spel. Als je speelt gaan alle leer- en creatieve centra in je hersenen aan. Als je leert kan je jezelf aanpassen aan verandering. Dan ben je de beste versie van jezelf en kun je alles aan.

 • You can discover more about a person in an hour of play then in a year of conversation.

  Plato

 • Waarom veranderen via het onderbewustzijn?

  Verandering via het bewustzijn

  Tot nog toe proberen we te veranderen via het bewustzijn. Uit onderzoeken blijkt dat het bewustzijn niet
  gaat over verandering. Verandering gaat over gedrag en gewoontes. Meer dan 90% van ons gedrag wordt
  bepaald door ons onderbewustzijn. Woorden komen uit het bewustzijn. Daden uit het onderbewustzijn. Hoe
  vaak neem je je bijvoorbeeld voor je work-life balance te verbeteren? En toch neem je nog steeds je werk
  mee naar huis! Val jij ook vaak terug in oude routines en patronen?

  De mythe van van trage verandering

  Je doet een training, cursus of coachtraject, maar zodra je weer terug bent op de werkvloer, ga je op in de
  waan van de dag. En doe je wat je altijd al hebt gedaan. Er blijft helaas maar weinig hangen. Daardoor is de
  mythe ontstaan dat verandering veel tijd, energie en geld kost.

  Verandering via het onderbewustzijn

  Door de inzet van je krachtige onderbewustzijn kun je snel en vrijwel moeiteloos veranderen. En is deze
  verandering ook blijvend. Je gaat een ongekende kracht ervaren om je doelen te bereiken. Ontwikkeling via
  het onderbewustzijn is alsof je altijd wind mee hebt.

 • Plan Beter Programma

  1

  Positie

  Samen met Lars maak je de balans op. In korte tijd creëren we een overzicht van overtuigingen, patronen en plannen die je helpen en die je tegenwerken. Dat wat je helpt houden we en wat je beperkt laten we los. Loslaten is niet makkelijk. Zelfs aan beperkende overtuigingen, patronen en plannen kan ons onderbewustzijn zich krampachtig vast houden. Samen met Amanda spoor je met behulp van je krachtige onderbewustzijn blokkades en beperkende overtuigingen op, die je vervolgens kan doorbreken of oplossen. Daardoor ontstaat er ruimte. Ruimte voor een beter plan, een nieuw perspectief, een nieuwe purpose.

  2

  Talent en Skills

  Talenten zijn aangeboren. Je talenten volledig inzetten en benutten is je grootste kracht. Met het niet kennen en inzetten van je talenten doe je jezelf en je omgeving enorm tekort. Eigen talenten worden vaak over- of onderschat. Ontdekken wat je unieke talenten zijn is niet eenvoudig. Het vergt zelfonderzoek, zelfkennis en zelfvertrouwen. Doordat je eigen talenten zo gewoon voelen, is het soms lastig goed te verwoorden wat nu jouw unieke talenten zijn. Het kennen en inzetten van je talenten is een enorme boost voor je marktwaarde en daarmee voor je loopbaan. Uiteindelijk word je niet betaald voor je talenten. Je wordt betaald voor je vaardigheden. Het is dus heel belangrijk dat je je vaardigheden effectief in zet. Als wereldkampioen roeien ben je onbetaalbaar in een roeiboot en tegelijkertijd stel je niets voor op een olietanker. Het is niet alleen belangrijk om te weten wat je skills zijn, maar vooral waar je je skills het beste kan inzetten.

  3

  Passie en Purpose

  Als je geen plezier beleeft aan je werk dan lekt je energie weg. Maar het tegenovergestelde is gelukkig ook waar. Als je wel geniet van je werk en er plezier aan beleeft dan laad je vanzelf op. Plezier is een voorwaarde om op korte en lange termijn succesvol te zijn. Wat wil je op onze planeet achterlaten? Als je niet achter de doelen van de organisatie staat, ben je minder gemotiveerd. Het geeft je een goed gevoel als je werk deel uitmaakt van een groter geheel. Iets dat veel groter is dan jijzelf.

   

  Welk verhaal vertellen je kleinkinderen straks over jou?

  4

  Persoonlijke Kracht

  Wie komt er eerder op zijn bestemming aan? Iemand met een lage conditie, een lichaam dat niet meewerkt, een klein ondersteunend netwerk en weinig focus. Of iemand die energiek en krachtig is, een ondersteunend sociaal netwerk, en met een heldere focus! Je eigen koers varen is een topprestatie. Je kan alleen topprestaties leveren als je in topvorm bent. Alleen wanneer je fysiek, sociaal en mentaal vitaal bent. Je hebt een energiek en krachtig lichaam nodig dat alle zeilen bij kan zetten om tegenslagen te veranderen in kansen. Je hebt een kwalitatief goed sociaal netwerk met mensen, die je steunen bij het varen van jouw koers. Die in je geloven en die je steunen als het nodig hebt. Door je bewustzijn en je onderbewustzijn met elkaar in lijn te brengen, lukt het je ook om mentaal vitaal te worden en te blijven.

 • Plan Beter Programma

   

  .

  De programma’s van Plan Beter zijn modulair opgebouwd. De methode is toegankelijk voor iedereen. Er zijn drie zorgvuldig samengestelde programma’s die verschillen in duur en intensiteit. We gaan voor een periode van 6, 10 of 12 weken de verbinding aan om je te helpen toekomstproof te worden.

  Plan Beter Pakket
  Plan Beter Pakket
  Plan Beter Pakket

  Naast deze drie programma’s maken we natuurlijk graag een programma op maat dat naadloos aansluit bij de richting waarin jij je wilt ontwikkelen.

   

  Veel van onze deelnemers beschikken via hun werkgever over een persoonlijk ontwikkelingsbudget. We stemmen graag ons programma af op de mogelijkheden binnen jouw organisatie. Ook als je resterende budget lager is je resterende budget lager dan ons start- of basisprogramma!

 • “Let others lead small lives, but not you. Let others argue over small things, but not you. Let others cry over small hurts, but not you. Let others leave their future in someone else’s hands, but not you.”

  Jim Rohn

All Posts
×
×
*Company address:
Straatweg 66
3621BR Breukelen,
Utrecht, The Netherlands

*Websites
www.planbeter.com
www.planbeter.nl
Phone 00316-34777164, 0622487072
Mail: lars.boeck@planbeter.nl, amanda.waldram@planbeter.nl

*Bank
RABOBANK
IBAN: NL44 RABO 0334 5633 21

*Chambers of commerce
KVK: 72926465
VAT number: NL859288468B01

1 Website
By using or accessing the Site in any way, viewing or browsing the Site, or adding your own content to the Site, you are agreeing to be bound by these Terms of Service.
1.1 Intellectual Property
The Site www.planbeter.com and www.planbeter.nl and all of its original content are the sole property of Plan Beter.
1.2 Termination
Plan Beter reserves the right to terminate your access to the Site, without any advance notice.
1.3 Links to Other Websites
Our Site does contain a number of links to other websites and online resources that are not owned or controlled by Plan Beter.
Plan Beter has no control over, and therefore cannot assume responsibility for, the content or general practices of any of these third party sites and/or services. Therefore, we strongly advise you to read the entire terms and conditions and privacy policy of any site that you visit as a result of following a link that is posted on our site.
1.4 Changes to This Agreement
Plan Beter reserves the right to modify these Terms of Service at any time. We do so by posting and drawing attention to the updated terms on the Site. Your decision to continue to visit and make use of the Site after such changes have been made constitutes your formal acceptance of the new Terms of Service.

2. Services, events, courses, workshops, seminars and coaching
2.1 Subscription
By clicking on the “subscribe” button on one of our event pages the Participant purchases the service, event, course, workshop, camp, seminar or coaching (from now on course) and commits to attend it in the date and place chosen. Plan Beter (from now on Plan Beter) upon communicating to the Participant at least 20 days before the beginning of the course, has the faculty to change (a) the location of the course and/or (b) the date of it, for organisational purposes and for the best results. Plan Beter will communicate to the participant the new dates and/or the new location of the Course via e-mail and/or by phone. In that case, the Participant can attend the Course, wherever it’ll be organised, as long as, up to 10 days before the beginning of the Course which has been postponed or moved to another location, he timely informs that by writing to Plan Beter via certified mail with advice of delivery, or by phone or via e-mail. In any case, the Participant’s right to recede from the present contract will not be affected and it needs to be exerted by sending a certified mail with advice of delivery to Plan Beter up to 10 days from the date in which he receives the communication of the change of location or the variation of the date of the Course.
2.2 Organisation of the course
The organisation and management of the Course are taken care by Plan Beter or one of their partners, residing in Straatweg 66 ,3621BR Breukelen, Utrecht.
2.3 Cancellation rights
If the Participant decides to withdraw within 15 days after booking the Course, he has the right of a 100% refund of what he paid.
If the participant doesn’t cancel the course he will not be refund.
2.4 Expenses
The travel and hotel expenses are not included in the expenses for the participation to the Courses if not communicated otherwise.
2.5 Privacy policy
By signing the present contract the Participant expresses his consent to the treatment of the personal data which will be handled for the registration of this initiative, for statistical data processing and to send, if agreed upon, commercial information regarding products and services of Plan Beter, with computerised methods, strictly need for those purposes. Giving your personal data is necessary for the execution of the service, which includes, at the discretion of the Client, the forwarding of commercial information. The holder of your personal data is Plan Beter, having its head office in Straatweg 66
3621BR Breukelen, Utrecht, the Netherlands. The Client is entitled to exert his rights of article 7 of Legislative Decree (D.Lgs.) 196/03 (access, integration, correction, opposition, cancellation) with regards to the above-mentioned holder responsible for the treatment of your personal data. The data will be treated by people in charge at Plan Beter to handle the event, marketing and administration and can be communicated to Plan Beter companies for the same purposes of the data collection.
2.6 Force Majeur
In case Plan Beter fails to respect the obligations deriving from the present contract due to a cause not imputable to the company itself, Plan Beter will have the faculty to suspend temporarily and/or permanently its compliance to contract; any costs already sustained by the Participant, in the case of an early termination of the contract, due to a non-fulfillment and/or negligence not ascribable to Plan Beter, will be refunded proportionally to the Participant. As non-ascribable cause, and as a non-comprehensive example and, it means, among other things, “force majeure, fortuitous event, and as a non-comprehensive example, natural disaster, strikes, sudden deaths”. Among the non-ascribable causes are included other things, diseases of the staff and/or the trainers, the unavailability of the location, war situations, nuclear and natural disasters which prevent the execution of the Course. Plan Beter declines any responsibility deriving from any disease/sickness and/or any kind of psychological/emotional disease which could stem during the course and/or for any material or immaterial harm deriving from an incorrect use of any information /or technique suggested during the Course.
In case the participant is under 18, the parents will sign the detailed agreement of each course at the moment of registration on the first day of the course.
2.7. Execution of the course
Plan Beter retains the right and faculty to have their trainers and coaches leading the activities or parts of them and are not personal responsable for any injure or emotional or physical damage at the participant


3 Copyright
The copyright on the data collection, brochures, study and training materials, text books, informative sheets, photocopies, manuals, charts, CDs, DVDs and the other written materials provided and used in the Course, which are published by Plan Beter, from now on called “the materials”, is up to Plan Beter, unless on the same material is mentioned a third part who has the copyright. Without expressed written authorization from Plan Beter, the Participant will not published the data extracted from the materials under any form and will not duplicate or spread them in any way. Also the copyright on the program material, on the documents, in written form as well as electronic digital form, on offers, letters, reports, evaluations, proposals, CDs, DVDs and similar things derived from the activities of Plan Beteris entitled exclusively to Plan Beter. The methods of diffusion, as above-mentioned, are not comprehensive. Even in the case of diffusion in a different way from the above mentioned, the copyright and the other rights of intellectual property are not transferred and Plan Beter is entitled to them.


4. Products
4.1 Payment products
All payments are due upon receipt. If a payment is not received or payment method is declined, the buyer forfeits the ownership of any items purchased. If no payment is received, no items will be shipped.
4.2 Shipping Policies
Shipping will be paid for by the buyer in the amount agreed upon by the seller at the time of purchase. If an item is lost during shipping, the total cost of item, including shipping, will be refunded to the buyer by the seller. Shipping costs may double if shipping internationally. If an item is damaged during shipping, seller will not be held responsible.
4.3 Refund/Return Policy
Items are entitled to be refunded or returned based on complaint. If an item is damaged during shipping, a replacement item will be sent free of charge. If an item is unsatisfactory, a written explanation is needed before the item may be considered for a refund. Buyer must take into account the description of the item before requesting a refund. If the item matches the description by the seller and the buyer is unsatisfied, seller is not responsible for refund. Exchanges are granted on a case-by-case basis.
4.4 Cancellation
An item may be cancelled up until payment has been processed. Once payment has been processed, the buyer is responsible for payment.
4.5 Complaints
Any complaints about items or sellers may be sent to our support team: lars.boeck@planbeter.nl or 0031634777164. There is no guarantee of a resolution. Each case will be looked at individually, and the seller will be in contact as well.
4.6Legalities
The seller is not responsible for any health or safety concerns once the buyer has received the item. If any harm is incurred from the items purchased by the buyer, the seller shares no responsibility.


5. JURISDICTION and PLACE OF JURISDICTION
The present agreement is subject to the Dutch law. The litigations stemming from the present agreement will be subject exclusively the competent Dutch judge.


6. Contact Us
If you have any questions about this Agreement, please feel free to contact us at lars.boeck@planbeter.nl
×
BWC, gevestigd aan Straatweg 66
3621 BJ Breukelen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Www.planbeter.nl Straatweg 66
3621BJ Breukelen 0634777164

Lars Boeck is de Functionaris Gegevensbescherming van BWC Hij/zij is te bereiken via lars.boeck@planbeter.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken
BWC verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Geboortedatum
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Locatiegegevens
- Bankrekeningnummer


Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
BWC verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van jou:
 -levensovertuiging 
- gezondheid


Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
BWC verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van jouw betaling 
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
- Om goederen en diensten bij je af te leveren
- BWC analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren. 
- BWC volgt jouw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op jouw behoefte.
- BWC verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte. 


Geautomatiseerde besluitvorming
BWC neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van BWC) tussen zit. BWC gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen:

Typeform: stelt dagelijks vragen om voortgang te meten.
Zapier: zend informatie van typeform naar Asana
Asana: is persoonlijk dashboard

Deze systemen vormen een overzicht van de voortgang. Voortgang dient gemeten te worden om te weten welek resultaten we boeken. De gevolgen zijn een helder overzicht voor coach en betrokkene

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

BWC bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

(Categorie) persoonsgegevens > 25 jaar > Om kerstkaarten te sturen
Personalia                 > 25 jaar > Om kerstkaarten te sturen            
Adres                     >25 jaar > Om kerstkaarten te sturen
Enzovoort                  > 25 jaar > Om kerstkaarten te sturen


Delen van persoonsgegevens met derden

BWC verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. BWC blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.


Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
BWC gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. BWC gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. 

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. 

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. 

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen 
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door BWC en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. 

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar lars.boeck@planbeter.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

BWC wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
BWC neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via lars.boeck@planbeter.nl