Return to site

4-daagse persoonlijke ontwikkelingsreis naar de Algarve

Voor wie is de persoonlijke ontwikkelingsreis naar de Algarve geschikt? Wat is een persoonlijke ontwikkelingsreis? Hoe lang duurt de persoonlijke ontwikkelingsreis naar de Algarve? Wat kost de persoonlijke ontwikkelingsreis? Hoeveel deelnemers zijn er bij de persoonlijke ontwikkelingsreis naar de Algarve? Hoe meld ik me aan voor mijn persoonlijke ontwikkelingsreis?

Voor wie is deze persoonlijke ontwikkelingsreis geschikt?

Onze persoonlijke ontwikkelingsreis naar de Algarve is voor mensen die hun koers willen verleggen of aanscherpen.

Wat is een persoonlijke ontwikkelingsreis naar de Algarve?

Onze persoonlijke ontwikkelingsreis naar de Algarve bestaat uit de volgende elementen.

* Het klimaat van de Algarve staat ons toe veel in de natuur actief te zijn. Natuur stimuleert onze innerlijke persoonlijke ontwikkelingsreis.

* Een 'fellowship' van minimaal 6 gelijkgestemden die een soortgelijke innerlijk persoonlijke ontwikkelingsreis afleggen.

* Een coach (Lars) die de innerlijke reis heeft afgelegd en anderen daarbij kan ondersteunen.

Hoe lang duurt de persoonlijke ontwikkelingsreis naar de Algarve?

Onze persoonlijke ontwikkelingsreis naar de Algarve duurt 4 dagen en 3 nachten. Donderdag tot en met zondag. 4 dagen is precies lang genoeg om je koers te verleggen of aan te scherpen. En kort genoeg om bij te blijven in het dagelijkse leven.

Wat kost de persoonlijke ontwikkelingsreis naar de Algarve?

Wat kost het niet doen van een persoonlijke ontwikkelingsreis? Wat kost gebrek aan koers? Wat kost gebrek aan leiding op je eigen schip. Als je roer een paar graden verkeerd is kom je op de Zuidpool uit en niet in Brazilië! Het hebben van een doel en een koers is misschien wel de grootste rijkdom die je jezelf kan geven.
De investering voor onze persoonlijke ontwikkelingsreis naar de Algarve bedraagt € 1.250,= exclusief vlucht. Daarvan is € 1.000,= bestemd voor de coaching. Voor persoonlijke ontwikkeling(zonder s) maakt vrijwel elke organisatie budget vrij, omdat steeds meer bedrijven beseffen hoe belangrijk persoonlijke ontwikkeling(zonder s) voor medewerkers is. Veel deelnemers hebben die € 1.000,= voor coaching vergoed gekregen. Waarschijnlijk is dus je werkelijke investering slechts € 250,= euro plus ticket. Daarvan worden accommodatie en vol pension betaald. Dit is slechts een kleine investering voor de rijkdom van een heldere koers in je leven.

De investering voor onze persoonlijke ontwikkelingsreis naar de Algarve is 1250 Euro exclusief vlucht. Daarvan is 1000 euro is voor de coaching. Voor persoonlijke ontwikkelings maakt vrijwel elke organisatie budget vrij omdat iedereen weet hoe belangrijk persoonlijke ontwikkelings is. Veel deelnemers hebben die 1000 euro vergoed gekregen. Waarschijnlijk is dus je werkelijke investering slechts 250 euro plus ticket. Daarvan worden accommodatie en vol pension betaald. Dit is slechts een kleine investering voor de rijkdom van een heldere koers in je leven.

Hoeveel deelnemers zijn er bij de persoonlijke ontwikkelingsreis naar de Algarve aanwezig?

Bij onze persoonlijke ontwikkelingsreis naar de Algarve zijn er minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers. Dit is voor ons een vereiste omdat je na je persoonlijke coachsessies de tijd én mogelijkheid hebt om je verworven inzichten met elkaar te delen.

Ik heb al een persoonlijke ontwikkelingsreis naar de Algarve met Plan Beter gedaan. Waar kan ik nog meer naar toe?

De eerste uitbreiding is onze persoonlijke ontwikkelingsreis naar Galicie. In de toekomst breiden wij ons aanbod uit met Baskenland, Zwitserland en Noorwegen. Daarnaast zijn we in staat persoonlijke ontwikkelingsreizen op maat te maken naar nog onbekende bestemmingen. Wij stellen deze persoonlijke ontwikkelingsreizen in samenwerking op met onze deelnemers.
Naast onze vaste bestemmingen bieden we ook dé 'destination unknown' persoonlijke ontwikkelingsreis aan. Dit is een hele bijzondere persoonlijke ontwikkelingsreis, waarvan de bestemming geheim is. Het enige dat je te horen krijgt is een tijd dat je op een luchthaven aanwezig moet zijn en een paklijst. Deze persoonlijke ontwikkelingsreis is uitermate geschikt voor mensen die als leerdoel hebben om meer zaken uit handen te geven. Ben jij klaar voor het avontuur?

Hoe meld ik me aan voor mijn persoonlijke ontwikkelingsreis naar de Algarve?

Wij openen slots voor onze persoonlijke ontwikkelingsreizen. Op deze slots kun je je inschrijven. Zodra er 6 deelnemers zijn wordt de reis definitief. Wanneer je met vrienden of collega’s ingedeeld wilt worden in dezelfde reis, zorg dan dat je je inschrijft op dezelfde reis en stuur nog even een mail ter bevestiging. Zodra de reis definitief wordt beginnen de voorbereidingen. Alle deelnemers krijgen een intake, tickets kunnen worden geboekt en benodigdheden op de paklijst kunnen worden aangeschaft. Wij kijken er nu al naar uit om deze reis samen te gaan maken!

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly