Return to site

Leiderschapsreis

4-daagse leiderschapsreizen naar de Algarve, Galicië of naar een geheime bestemming.

Wat is een leiderschapsreis? Hoe lang duurt een leiderschapsreis? Wat kost een leiderschapsreis? Hoeveel deelnemers zijn er bij een leiderschapsreis? Waar gaat een leiderschapsreis naar toe?

Wat is een leiderschapsreis?

Onze leiderschapsreis bestaat altijd uit de volgende elementen. Een bestemming met een klimaat dat ons toestaat veel in de natuur te zijn. Natuur die ons innerlijk leiderschap stimuleert en faciliteert. Een 'fellowship' met minimaal 6 gelijkgestemden die elkaar ondersteunen op hun reis. Uiteraard een leiderschapscoach die zelf zijn innerlijke reis heeft volbracht en anderen kan gidsen.

Hoe lang duurt een leiderschapsreis?

Onze leiderschapsreis duurt 4 dagen en 3 nachten. Donderdag tot zondag. Samen met gelijkgestemden gaat het 4 dagen lang over jouw koers, hoe jij het roer steviger in handen kan krijgen.

Wat kost een leiderschapsreis?

Wat kost het niet doen van een leiderschapsreis? Wat kost gebrek aan koers? Wat kost gebrek aan leiding op je eigen schip. Als je roer een paar graden verkeerd is kom je op de Zuidpool uit en niet in Brazilië! Het hebben van een doel en een koers is misschien wel de grootste rijkdom die je je jezelf kan geven.

De investering voor onze leiderschapsreizen bedragen € 1.250,= exclusief vlucht. Daarvan is € 1.000,= bestemd voor coaching. Voor leiderschapscoaching maakt vrijwel elke organisatie budget vrij omdat steeds meer bedrijven beseffen hoe belangrijk het voor medewerkers en leidinggevenden is om de leiding over je eigen leven terug te pakken. Waarschijnlijk is dus je werkelijke investering slechts € 250,= plus ticket. Daarvan worden accommodatie en vol pension betaald. Dit is slechts een kleine investering voor de rijkdom van een heldere koers in je leven.

Hoeveel deelnemers zijn er bij een leiderschapsreis?

Bij onze leiderschapsreizen zijn er minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers. Dit is voor ons een vereiste omdat je na je persoonlijke coachsessies de tijd én mogelijkheid hebt om je verworven inzichten met elkaar te delen.

Waar gaat een leiderschapsreis naar toe?

Onze leiderschapsreizen gaan naar de Algarve en Galicië. In de toekomst breiden wij ons aanbod uit met Baskenland, Zwitserland en Noorwegen. Daarnaast zijn we in staat leiderschapsreizen op maat te maken naar nog onbekende bestemmingen. Wij stellen deze leiderschapsreizen in samenwerking op met onze deelnemers.

Naast onze vaste bestemmingen bieden we ook dé 'destination unknown' leiderschapsreis aan. Dit is een hele bijzondere leiderschapsreis, waarvan de bestemming geheim is. Het enige dat je te horen krijgt is een tijd dat je op een luchthaven aanwezig moet zijn en een paklijst. Deze leiderschapsreis is uitermate geschikt voor leiders die als leerdoel hebben om meer zaken uit handen te geven. Een reis voor controlerende leiders die beter kunnen leren loslaten. Ben jij klaar voor het avontuur?

Hoe meld ik me aan voor mijn leiderschapsreis?

Wij openen slots voor onze leiderschapsreizen. Op deze slots kun je je inschrijven. Zodra er 6 deelnemers zijn wordt de reis definitief. Wanneer je met vrienden of collega’s ingedeeld wilt worden in dezelfde reis, zorg dan dat je je inschrijft op dezelfde reis en stuur nog even een mail ter bevestiging. Zodra de reis definitief wordt beginnen de voorbereidingen. Alle deelnemers krijgen een intake, tickets kunnen worden geboekt en benodigdheden op de paklijst kunnen worden aangeschaft. Wij kijken er nu al naar uit om deze reis samen te gaan maken!

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly