• "Beschik jij al over de skills van de toekomst?"

 • Amelie

  Amelie werkt nu al 10 jaar voor één van de grotere banken van Nederland. Ze heeft het naar haar zin en haar carrière verloopt op rolletjes. Iets te makkelijk misschien wel. Ze past precies binnen haar bank. Maar stel ze zou eens verder willen kijken buiten de organisatie? Waar begin je dan? En wat kan ik nu eigenlijk? Wat zijn mijn talenten en wat ben ik waard op de markt?

  Bert

  In iedere mail die je van HR of je leidinggevende krijgt, wordt er gehamerd op het opmaken van je “Persoonlijk ontwikkelbudget”. De collega’s van Bert hebben allemaal hun keuze al gemaakt en zijn hier heel enthousiast over. Echter bij al die cursussen en trainingen denk je eigenlijk dit is niets voor mij. Maar wat moet je dan wel gaan doen? Je zoekt eigenlijk een cursus of training waar je echt beter van wordt en niet alleen maar een manier is om je ontwikkelbudget te gebruiken. Je zit gelukkig nu niet in een reorganisatie, maar je hoort steeds vaker om je heen dat de skills die er morgen van je verwacht worden, niet dezelfde zijn als die van vandaag. Waar moet je gaan zoeken naar de juiste opleiding of cursus?

 • Persoonlijke ontwikkeling en verandering?

  De wereld verandert in hoog tempo en veel organisaties hebben grote moeite om bij te blijven. Ook vinden veel organisaties het lastig om snel en goed in te spelen op deze snelle veranderingen. Termen als zelfsturing, zelforganiserende teams, opnieuw bepalen van de purpose, lean, agile en wow-ervaringen voor klanten worden steeds meer gebruikt in organisaties om het hoofd te bieden aan deze snel veranderende wereld. En hoe zorgen organisaties ervoor dat hun medewerkers klaar zijn voor deze snel veranderende wereld? Vaak wordt de oplossing gezocht in zelfsturende medewerkers en teams, die continu leren door middel van persoonlijke ontwikkeling. Steeds meer organisaties stellen budgetten beschikbaar voor deze persoonlijke ontwikkeling van hun medewerkers. Leidinggevenden stimuleren hun medewerkers om deze jaarlijkse budgetten ook te gebruiken en hun medewerkers klaar te stomen voor de skills van de toekomst.

 • Hoe ga je als medewerker nu om met deze snel veranderende wereld? Een wereld waarin de skills van de toekomst anders zijn dan die van vandaag? Hoe geef je hier concreet invulling aan?

 • Persoonlijk ontwikkelen op eigen wijze?

  Als mens leren we op onze eigen manier. Uit onderzoek blijkt dat we 10% leren door georganiseerd te leren door middel van trainingen of cursussen. 20% leren we van anderen door af te kijken of feedback te vragen. Maar het echte leren, en wel 70%, zit in het zelf doen. Denk maar eens terug naar hoe je hebt leren autorijden. Dit heb je niet geleerd door alleen maar naar trainingen of cursussen te gaan. Ook niet door alleen te kijken naar hoe anderen autorijden. Je hebt dit geleerd door heel veel lessen te volgen, achter het stuur te kruipen en elke keer weer iets nieuws bij te leren. Je hebt het dus vooral heel veel zelf gedaan.

   

  De 1e stap in je persoonlijke ontwikkeling is dat je eerst bepaald wat je zou willen ontwikkelen. Waar wil je in groeien? En als je dat nog niet precies weet, kies dat een programma waarin dat centraal staat. Daarna is het belangrijk dat je een programma kiest waar je je goed en veilig bij voelt. Want als je je veilig voelt dan is er ruimte om te leren.

 • Waarom persoonlijke ontwikkeling tot 10 keer effectiever kan!

  Tot nu toe proberen we te veranderen via het bewustzijn. Uit onderzoeken blijkt dat het bewustzijn niet gaat over verandering. Verandering gaat over gedrag en gewoontes. Meer dan 90% van ons gedrag wordt bepaald door ons onderbewustzijn. Woorden komen uit het bewustzijn. Daden uit het onderbewustzijn. Hoe vaak neem je je bijvoorbeeld voor je work-life balance te verbeteren? En toch neem je nog steeds je werk mee naar huis! Val jij ook vaak terug in oude routines en patronen? Je doet een training, cursus of coachtraject, maar zodra je weer terug bent op de werkvloer, ga je op in de waan van de dag. Je vergeet op slag wat je hebt geleerd en je doet wat je altijd al hebt gedaan. Er blijft helaas maar weinig hangen. Daardoor is de mythe ontstaan dat verandering veel tijd, energie en geld kost.

 • Persoonlijke ontwikkeling met Plan Beter?

  Wat wij heel anders doen is dat we naast je bewustzijn ook met je onderbewustzijn aan de slag gaan. We gaan je bewustzijn en onderbewustzijn op één lijn brengen. Hierdoor kun je snel en vrijwel moeiteloos veranderen. En is deze verandering ook blijvend. Je gaat een ongekende kracht ervaren om je doelen te bereiken. Ontwikkeling via het onderbewustzijn is alsof je altijd wind mee hebt.

 • "Vraag niet om minder problemen, zorg voor meer skills!

  Jim Rohn

 • Skills van de toekomst

  Je hoort steeds meer over de skills van de toekomst. En dat deze echt anders zijn dan de skills van vandaag. Maar wat zijn nu die skills van de toekomst? En met welke skills wordt je dan toekomstproof? Wij geloven er sterk in dat als je aandacht besteed aan de “8 skills van de toekomst” je klaar bent voor je eigen beste toekomst.

  1

  Toon eigenaarschap

  We weten allemaal dat als je iemand iets oplegt, diegene meestal niet doet wat je gevraagd had. De ander wil namelijk leren door zelf te ontdekken en te ervaren. Kinderen geven hier vaak woorden aan door te zeggen dat ze iets zelf willen doen! Je wilt wel veranderen, maar niet verandert worden. Door eigenaarschap te tonen weten andere mensen wat ze aan je hebben en geef je richting aan je persoonlijk leiderschap. Je voelt je intrinsiek gemotiveerd. Je voelt je veel minder afhankelijk van een leidinggevenden en hecht steeds minder belang aan een hiërarchisch leider. Je voelt dat je zelf eigenaar bent en dat je zelf de juiste stappen kan en wil zetten.

  2

  Focus op wat je wilt

  Vaak focussen we ons op wat we niet willen en is dat heel duidelijk. Maar het is zoveel krachtiger om te focussen op wat we wel willen. Belangrijk bij deze skill is dat je gaat staan voor je eigen verhaal. Je ook echt gaat laten zien. Want het is niet alleen dat je je in je hoofd focust op wat je wilt, maar dit ook gaat vertellen en uitspreken. Hierdoor wordt je zichtbaarder voor de ander, wat weer resulteert in veiliger zijn voor de ander. Bovendien is het leren focussen op wat je wel wilt de sneltrein naar meer geluk.

  3

  Blijf leren

  De wereld verandert zo snel dat het heel belangrijk is dat je continu blijft leren en jezelf blijft ontwikkelen. Blijf leren leuk vinden, het geeft je nieuwe inzichten. Hou ruimte voor nieuwe inzichten en het verruimen van je mening. Door bijvoorbeeld meer te gaan reizen leer je meer over nieuwe culturen en zie je vaak dat mensen milder worden over het land waar ze geweest zijn. Ze hebben het met eigen ogen gezien. Blijven leren heeft ook niets met leeftijd te maken. Ook als volwassene kun je blijven leren. Dit kan variëren van pianoles tot een studie aan de universiteit. Maar ook denken en (samen)werken in multidisciplinaire teams tot omgaan met grote hoeveelheden prikkels en informatie. Je hoeft zeker niet op elk gebied een expert te worden. Het resultaat van nieuwe dingen leren is vaak minder belangrijk dan ‘de weg naar nieuwe kennis’.

  4

  Haal het maximale uit het leven

  Het maximale en niet middelmatigheid is jouw maatstaf. Je wilt het maximale uit het leven halen. Je focust je niet te veel op je zwakke punten, maar vooral op de punten waar je al heel sterk in bent. Door hier nog beter in te worden, maak je het verschil. Sterkten, of het nu die van jezelf zijn of die van anderen, fascineren je. Je herkent snel een aangeboren sterkte en je voelt je verplicht deze te koesteren, te verbeteren en tot het hoogste niveau te brengen. Je wilt ten volle gebruik maken van je talenten waarmee je ter wereld bent gekomen. Dit geeft je veel plezier. Het is productiever en vooral veel positiever en leuker.

  5

  Toon aanpassingsvermogen

  Naast op een gezonde manier naar het verleden en het heden te kijken, kun je ook goed in het moment zijn. Je ziet de toekomst niet als een vastgelegde bestemming, maar als een plek die je creëert uit de keuzes die je op dat moment maakt. In het hier en nu. En zo ontdek je keuze voor keuze je toekomst. Dat wil niet zeggen dat je geen plannen hebt, want die heb je zeker. Maar je aanpassingsvermogen stelt je in staat om alert te reageren op de behoeften van het moment. Je hebt geen hekel aan onverwachte verzoeken of onvoorziene situaties. Ze zijn onvermijdelijk. Zeker in deze snel veranderende wereld. Je bent flexibel en iemand die productief kan blijven wanneer de werkdruk verhoogd wordt of een situatie van je vraagt verschillende richtingen in te slaan.

  6

  Wees betrouwbaar

  Als anderen je betrouwbaar vinden, vertrouwen ze je ook. Er is geen noodzaak meer voor de ander om tegen je te vechten, te vluchten of te verstijven. Anderen zien je niet als gevaar. Je komt na wat er is afgesproken (afspraak is afspraak). Je bent eerlijk en integer. Je bent te vertrouwen en een ander kan op jou vertrouwen. Zaken die je in vertrouwen verteld zijn, vertel je niet door. Je bent aanspreekbaar op de verantwoordelijkheden die je draagt. Je bent open, transparant en toegankelijk voor anderen. Het is heel prettig om met je samen te werken, want de ander weet precies wat hij/zij aan je heeft.

  7

  Wees likeable

  Je geniet ervan nieuwe mensen te leren kennen en voor je in te nemen. Je vind het leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Je wilt hun namen leren kennen, ze vragen stellen en gemeenschappelijke interesses vinden. Hierdoor kun je een goed gesprek aanknopen en een goede verstandhouding opbouwen. Je zit zelden om woorden verlegen en je vindt het leuk om het ijs te breken. Je voelt de ander goed aan en weet altijd in te spelen op een situatie. In jouw wereld bestaand geen vreemden. Alleen vrienden die je nog hebt ontmoet. Andere mensen zijn graag bij je in de buurt, omdat je leuk en prettig gezelschap bent.

  8

  Ga of blijf spelen

  Als je je veilig voelt ga je spelen. Kinderen en dieren die zich veilig voelen spelen. Als volwassene verleren we jammer genoeg vaak hoe we kunnen spelen. Toch is spelen de snelste en leukste manier van leren. Als je speelt gaan alle leer- en creatieve centra in je hersenen aan. Als je leert kan je jezelf aanpassen aan verandering. Spel is de plek waar de weg en het doel samenkomen. Als je speelt dan ben je de beste versie van jezelf en kun je alles aan.

 • Nu persoonlijk ontwikkelen met Plan Beter?

All Posts
×
×
*Company address:
Straatweg 66
3621BR Breukelen,
Utrecht, The Netherlands

*Websites
www.planbeter.com
www.planbeter.nl
Phone 00316-34777164, 0622487072
Mail: lars.boeck@planbeter.nl, amanda.waldram@planbeter.nl

*Bank
RABOBANK
IBAN: NL44 RABO 0334 5633 21

*Chambers of commerce
KVK: 72926465
VAT number: NL859288468B01

1 Website
By using or accessing the Site in any way, viewing or browsing the Site, or adding your own content to the Site, you are agreeing to be bound by these Terms of Service.
1.1 Intellectual Property
The Site www.planbeter.com and www.planbeter.nl and all of its original content are the sole property of Plan Beter.
1.2 Termination
Plan Beter reserves the right to terminate your access to the Site, without any advance notice.
1.3 Links to Other Websites
Our Site does contain a number of links to other websites and online resources that are not owned or controlled by Plan Beter.
Plan Beter has no control over, and therefore cannot assume responsibility for, the content or general practices of any of these third party sites and/or services. Therefore, we strongly advise you to read the entire terms and conditions and privacy policy of any site that you visit as a result of following a link that is posted on our site.
1.4 Changes to This Agreement
Plan Beter reserves the right to modify these Terms of Service at any time. We do so by posting and drawing attention to the updated terms on the Site. Your decision to continue to visit and make use of the Site after such changes have been made constitutes your formal acceptance of the new Terms of Service.

2. Services, events, courses, workshops, seminars and coaching
2.1 Subscription
By clicking on the “subscribe” button on one of our event pages the Participant purchases the service, event, course, workshop, camp, seminar or coaching (from now on course) and commits to attend it in the date and place chosen. Plan Beter (from now on Plan Beter) upon communicating to the Participant at least 20 days before the beginning of the course, has the faculty to change (a) the location of the course and/or (b) the date of it, for organisational purposes and for the best results. Plan Beter will communicate to the participant the new dates and/or the new location of the Course via e-mail and/or by phone. In that case, the Participant can attend the Course, wherever it’ll be organised, as long as, up to 10 days before the beginning of the Course which has been postponed or moved to another location, he timely informs that by writing to Plan Beter via certified mail with advice of delivery, or by phone or via e-mail. In any case, the Participant’s right to recede from the present contract will not be affected and it needs to be exerted by sending a certified mail with advice of delivery to Plan Beter up to 10 days from the date in which he receives the communication of the change of location or the variation of the date of the Course.
2.2 Organisation of the course
The organisation and management of the Course are taken care by Plan Beter or one of their partners, residing in Straatweg 66 ,3621BR Breukelen, Utrecht.
2.3 Cancellation rights
If the Participant decides to withdraw within 15 days after booking the Course, he has the right of a 100% refund of what he paid.
If the participant doesn’t cancel the course he will not be refund.
2.4 Expenses
The travel and hotel expenses are not included in the expenses for the participation to the Courses if not communicated otherwise.
2.5 Privacy policy
By signing the present contract the Participant expresses his consent to the treatment of the personal data which will be handled for the registration of this initiative, for statistical data processing and to send, if agreed upon, commercial information regarding products and services of Plan Beter, with computerised methods, strictly need for those purposes. Giving your personal data is necessary for the execution of the service, which includes, at the discretion of the Client, the forwarding of commercial information. The holder of your personal data is Plan Beter, having its head office in Straatweg 66
3621BR Breukelen, Utrecht, the Netherlands. The Client is entitled to exert his rights of article 7 of Legislative Decree (D.Lgs.) 196/03 (access, integration, correction, opposition, cancellation) with regards to the above-mentioned holder responsible for the treatment of your personal data. The data will be treated by people in charge at Plan Beter to handle the event, marketing and administration and can be communicated to Plan Beter companies for the same purposes of the data collection.
2.6 Force Majeur
In case Plan Beter fails to respect the obligations deriving from the present contract due to a cause not imputable to the company itself, Plan Beter will have the faculty to suspend temporarily and/or permanently its compliance to contract; any costs already sustained by the Participant, in the case of an early termination of the contract, due to a non-fulfillment and/or negligence not ascribable to Plan Beter, will be refunded proportionally to the Participant. As non-ascribable cause, and as a non-comprehensive example and, it means, among other things, “force majeure, fortuitous event, and as a non-comprehensive example, natural disaster, strikes, sudden deaths”. Among the non-ascribable causes are included other things, diseases of the staff and/or the trainers, the unavailability of the location, war situations, nuclear and natural disasters which prevent the execution of the Course. Plan Beter declines any responsibility deriving from any disease/sickness and/or any kind of psychological/emotional disease which could stem during the course and/or for any material or immaterial harm deriving from an incorrect use of any information /or technique suggested during the Course.
In case the participant is under 18, the parents will sign the detailed agreement of each course at the moment of registration on the first day of the course.
2.7. Execution of the course
Plan Beter retains the right and faculty to have their trainers and coaches leading the activities or parts of them and are not personal responsable for any injure or emotional or physical damage at the participant


3 Copyright
The copyright on the data collection, brochures, study and training materials, text books, informative sheets, photocopies, manuals, charts, CDs, DVDs and the other written materials provided and used in the Course, which are published by Plan Beter, from now on called “the materials”, is up to Plan Beter, unless on the same material is mentioned a third part who has the copyright. Without expressed written authorization from Plan Beter, the Participant will not published the data extracted from the materials under any form and will not duplicate or spread them in any way. Also the copyright on the program material, on the documents, in written form as well as electronic digital form, on offers, letters, reports, evaluations, proposals, CDs, DVDs and similar things derived from the activities of Plan Beteris entitled exclusively to Plan Beter. The methods of diffusion, as above-mentioned, are not comprehensive. Even in the case of diffusion in a different way from the above mentioned, the copyright and the other rights of intellectual property are not transferred and Plan Beter is entitled to them.


4. Products
4.1 Payment products
All payments are due upon receipt. If a payment is not received or payment method is declined, the buyer forfeits the ownership of any items purchased. If no payment is received, no items will be shipped.
4.2 Shipping Policies
Shipping will be paid for by the buyer in the amount agreed upon by the seller at the time of purchase. If an item is lost during shipping, the total cost of item, including shipping, will be refunded to the buyer by the seller. Shipping costs may double if shipping internationally. If an item is damaged during shipping, seller will not be held responsible.
4.3 Refund/Return Policy
Items are entitled to be refunded or returned based on complaint. If an item is damaged during shipping, a replacement item will be sent free of charge. If an item is unsatisfactory, a written explanation is needed before the item may be considered for a refund. Buyer must take into account the description of the item before requesting a refund. If the item matches the description by the seller and the buyer is unsatisfied, seller is not responsible for refund. Exchanges are granted on a case-by-case basis.
4.4 Cancellation
An item may be cancelled up until payment has been processed. Once payment has been processed, the buyer is responsible for payment.
4.5 Complaints
Any complaints about items or sellers may be sent to our support team: lars.boeck@planbeter.nl or 0031634777164. There is no guarantee of a resolution. Each case will be looked at individually, and the seller will be in contact as well.
4.6Legalities
The seller is not responsible for any health or safety concerns once the buyer has received the item. If any harm is incurred from the items purchased by the buyer, the seller shares no responsibility.


5. JURISDICTION and PLACE OF JURISDICTION
The present agreement is subject to the Dutch law. The litigations stemming from the present agreement will be subject exclusively the competent Dutch judge.


6. Contact Us
If you have any questions about this Agreement, please feel free to contact us at lars.boeck@planbeter.nl
×
BWC, gevestigd aan Straatweg 66
3621 BJ Breukelen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Www.planbeter.nl Straatweg 66
3621BJ Breukelen 0634777164

Lars Boeck is de Functionaris Gegevensbescherming van BWC Hij/zij is te bereiken via lars.boeck@planbeter.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken
BWC verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Geboortedatum
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Locatiegegevens
- Bankrekeningnummer


Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
BWC verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van jou:
 -levensovertuiging 
- gezondheid


Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
BWC verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van jouw betaling 
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
- Om goederen en diensten bij je af te leveren
- BWC analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren. 
- BWC volgt jouw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op jouw behoefte.
- BWC verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte. 


Geautomatiseerde besluitvorming
BWC neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van BWC) tussen zit. BWC gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen:

Typeform: stelt dagelijks vragen om voortgang te meten.
Zapier: zend informatie van typeform naar Asana
Asana: is persoonlijk dashboard

Deze systemen vormen een overzicht van de voortgang. Voortgang dient gemeten te worden om te weten welek resultaten we boeken. De gevolgen zijn een helder overzicht voor coach en betrokkene

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

BWC bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

(Categorie) persoonsgegevens > 25 jaar > Om kerstkaarten te sturen
Personalia                 > 25 jaar > Om kerstkaarten te sturen            
Adres                     >25 jaar > Om kerstkaarten te sturen
Enzovoort                  > 25 jaar > Om kerstkaarten te sturen


Delen van persoonsgegevens met derden

BWC verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. BWC blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.


Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
BWC gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. BWC gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. 

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. 

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. 

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen 
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door BWC en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. 

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar lars.boeck@planbeter.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

BWC wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
BWC neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via lars.boeck@planbeter.nl