• Wacht jij totdat je aangezegd wordt of boventallig raakt?

 • Jaap

  Na een carrière van meer dan 35 jaar bij een grootbank kreeg Jaap te horen dat zijn functie zou verdwijnen. En in de functies die er nu komen, kan hij zich helemaal niet vinden. Na zo lange tijd ligt er geen plan B kant en klaar op de plank. Waar moet hij beginnen? Te jong voor pensioen, te oud voor de arbeidsmarkt, maar wel vol energie en ervaring. Wat nu?

  Milou

  Nadat Milou al ruim 15 jaar leiding had gegeven en ze hier heel goed in was, kreeg ze te horen dat ze in een reorganisatie terecht zou komen. En dat er meer “lean” gewerkt zou gaan worden, waardoor bijna alle leidinggevende functies zouden gaan verdwijnen. Maar leidinggeven was toch een vak? En niet iets wat je zomaar weg doet. Milou voelt zich aan de kant gezet. Gaat ze voor een andere functie in de nieuwe “lean” organisatie, die haar eigenlijk helemaal niet aanspreekt of gaat ze voor zichzelf beginnen. En durft ze de stap naar buiten écht te gaan maken. Het maakt haar onzeker en verward.

 • Verlies je de grip op je loopbaan? Ben je de koers van je carrière kwijtgeraakt? Met Plan Beter krijg je weer grip op je carrière. Met behulp van je eigen krachtige onderbewustzijn word je snel weer kapitein op je eigen schip. Je krijgt weer grip op je carrière en daarmee grip op je leven.

  Er werd altijd goed voor je 'gezorgd'. En daardoor ben je nu jouw positie aan het roer kwijt geraakt. Misschien werd je loopbaan vóór je gekozen of volgde de ene functie de andere bijna automatisch op, en heb je daarom niet je eigen koers gevaren. Je loopbaan is je bijna overkomen. En nu ben je op een plek in je leven waarvan je niet wilt zijn. Een plek waar je je niet meer thuis voelt. Misschien wil je wel heel iets anders

  Aangezegd en boventallig

  Organisaties moeten reorganiseren om zich aan te passen aan een sterk veranderende wereld. Bij deze reorganisatie word je aangezegd of boventallig verklaard. Je hebt straks geen baan meer. Je krijgt te horen dat het de hoogste tijd is om aan je Plan B te denken. Dit betekent dat je zelf weer aan het roer moet gaan staan van je eigen loopbaan. Gedwongen en versneld moet je op zoek naar iets nieuws. Hoe nu verder?

  Meer dan alleen je baan kwijt

  Je verliest veel meer dan alleen je baan. Door je werk deed jij er toe, je voelde je belangrijk en jij vond dat je het verschil maakte. Nu voel je je een nummer in plaats van een gewaardeerde collega. Dit verlies heb je nog niet verwerkt. Je kunt goede hulp krijgen vanuit de organisatie, maar het gaat je allemaal veel te snel. En nu wordt er van je verwacht dat je zomaar uit het niets een “Plan B” hebt en precies moet weten wat je wil. Hoe kan plan B nu beter zijn dan plan A?

 • Een beter plan!

  Je positie, purpose en vitaliteit

 • 1 Positie

  Waar sta ik nu?

   

  Plan B wordt beter dan plan A. Om te kunnen verbeteren is het eerst van belang om te weten wat er niet goed is gegaan. Belangrijk voor de start is om te weten wat je positie is. Om op je gewenste bestemming aan te komen, zal je bijvoorbeeld vanaf de Noordpool een totaal andere koers varen dan vanaf de Zuidpool.

  1

  Balans opmaken

  Samen met Lars maak je de balans op. In korte tijd creëren we een overzicht van overtuigingen, patronen en plannen die je helpen en die je tegenwerken. Dat wat je helpt houden we en wat je tegenwerkt laten we los.

  2

  Loslaten

  Loslaten is niet makkelijk. Zelfs aan beperkende overtuigingen, patronen en plannen kan ons onderbewustzijn zich krampachtig vast houden. Met hulp van Amanda spoor je met behulp van je krachtige onderbewustzijn blokkades en beperkende overtuigingen op, die je vervolgens kan doorbreken of oplossen. Daardoor ontstaat er ruimte. Ruimte voor een beter plan, een nieuw perspectief, een nieuwe purpose.

 • "het is niet de wind de bepaalt waar je heen gaat, het is de stand van je zeilen"

 • 2 Purpose

  Waar wil ik heen?

   

  Alleen jij kan bepalen wat jouw bestemming wordt. Jouw stip aan de horizon. Jouw purpose. Voor het vinden van jouw purpose gebruiken we 4 elementen; je unieke talenten, skills, passie en legacy.

  1

  Talent

  Talenten zijn aangeboren. Je talenten inzetten is je grootste kracht. Aan je talenten zitten echter ook je grootste valkuilen. Met het niet kennen en inzetten van je talenten doe je jezelf en je omgeving enorm tekort. Eigen talenten worden vaak over- of onderschat. Vaak klopt je zelfbeeld niet. Voor jou zijn jouw talenten de normaalste zaak van de wereld. Daarom is je eigen talent voor jezelf niet direct waarneembaar. Ontdekken wat je unieke talenten zijn is niet eenvoudig. Het vergt zelfonderzoek, zelfkennis en zelfvertrouwen. Het kennen en inzetten van je talenten is een enorme boost voor je marktwaarde en daarmee voor je loopbaan.

  2

  Skills

  Uiteindelijk word je niet betaald voor talenten. Je wordt betaald voor je vaardigheden. Het effectief inzetten van je vaardigheden is dus heel belangrijk. Als wereldkampioen roeien ben je onbetaalbaar in een roeiboot en tegelijkertijd weinig waard op een olietanker. Het is niet alleen belangrijk om te weten wat je skills zijn, maar vooral waar je je skills het beste kan inzetten.

  3

  Passie

  Als je geen plezier beleeft aan je werk dan lekt je energie weg. Maar het tegenovergestelde is gelukkig ook waar. Als je wel geniet van je werk en er plezier aan beleeft dan laad je vanzelf op. Plezier is een voorwaarde om op korte en lange termijn succesvol te kunnen zijn.

  4

  Legacy

  Wat wil je op onze planeet achterlaten? Als je niet achter de doelen van de organisatie staat, ben je minder gemotiveerd. Het geeft je een goed gevoel als je werk deel uitmaakt van een groter geheel. Iets dat veel groter is dan jijzelf.

   

  Welk verhaal vertellen je kleinkinderen straks over jou?

 • Zonder purpose ben je verloren. Je purpose trekt je aan als een magneet. Door je purpose te ontdekken kan je sneller en effectiever navigeren. Twijfel verdwijnt. Keuzes maken wordt heel eenvoudig. Op elke vraag, verzoek of keuze mag je nee zeggen als het je niet dichter bij je purpose brengt.

 • 3 Power

  Hoe wil ik reizen?

   

  Wie komt er eerder op zijn bestemming aan? Iemand met een lage conditie, een lichaam dat niet meewerkt, een klein ondersteunend netwerk en weinig focus. Je eigen koers varen is een topprestatie. Je kan alleen topprestaties leveren als je in topvorm bent. Alleen wanneer je fysiek, sociaal en mentaal vitaal bent.

  1

  Fysiek Vitaal

  Je hebt een energiek en krachtig lichaam nodig dat alle zeilen bij kan zetten om tegenslagen te veranderen in kansen.

  2

  Sociaal Vitaal

  Je hebt een kwalitatief goed sociaal netwerk met mensen nodig, die je steunen bij het varen van jouw koers. En die in jou en je koers geloven.

  3

  Mentaal Vitaal

  Je hebt een aligned bewustzijn en onderbewustzijn nodig om mentaal vitaal te zijn.

 • Een schip in de haven is veilig, maar dat is niet waar schepen voor gebouwd zijn

  William Shedd

 • De kracht van het onderbewustzijn

  Zelfs al accepteer je waar je bent, weet je waar je naartoe wilt en hoe je wilt reizen dan is dat nog steeds geen enkele garantie voor succes. Je hebt een top boot, je kan varen en je weet exact waar naartoe. Maar je ligt nog steeds voor anker. Varen is namelijk het ruime sop kiezen. Het avontuur aangaan. Het achter je laten van je comfort zone. Niet alleen out of the box denken, maar vooral out of the box doen.

   

  Dit punt is precies waar het schip voor de meeste mensen strand. Doelen worden dromen en dromen worden illusies. Dit komt doordat het gebruikelijk is te willen veranderen via je bewustzijn. Maar het bewustzijn gaat niet over verandering, omdat 90% van wat je doet via het onderbewustzijn gaat. Blijvende verandering vindt enkel plaats via je onderbewustzijn. Als je onderbewustzijn gelooft dat het leven beter is in de haven zal je boot de veilige haven niet verlaten.

   

  Plan Beter gebruikt als eerste de kracht van het onderbewustzijn, en daarmee boek je 10x sneller resultaat. Amanda brengt je onderbewustzijn in lijn met je bewustzijn. Daarnaast leer je een nog niet bekende methode om je onderbewustzijn te monitoren in je persoonlijk dashboard. Via je persoonlijke dashboard sta je dagelijks met Lars in contact. Wekelijks heb je een telefonische sessie om je koers aan te scherpen en je onderbewustzijn uit te lijnen met je bewustzijn.

   

   

 • "Het is niet de vraag of maar wanneer je door een reorganisatie geraakt wordt!"

All Posts
×
×
*Company address:
Straatweg 66
3621BR Breukelen,
Utrecht, The Netherlands

*Websites
www.planbeter.com
www.planbeter.nl
Phone 00316-34777164, 0622487072
Mail: lars.boeck@planbeter.nl, amanda.waldram@planbeter.nl

*Bank
RABOBANK
IBAN: NL44 RABO 0334 5633 21

*Chambers of commerce
KVK: 72926465
VAT number: NL859288468B01

1 Website
By using or accessing the Site in any way, viewing or browsing the Site, or adding your own content to the Site, you are agreeing to be bound by these Terms of Service.
1.1 Intellectual Property
The Site www.planbeter.com and www.planbeter.nl and all of its original content are the sole property of Plan Beter.
1.2 Termination
Plan Beter reserves the right to terminate your access to the Site, without any advance notice.
1.3 Links to Other Websites
Our Site does contain a number of links to other websites and online resources that are not owned or controlled by Plan Beter.
Plan Beter has no control over, and therefore cannot assume responsibility for, the content or general practices of any of these third party sites and/or services. Therefore, we strongly advise you to read the entire terms and conditions and privacy policy of any site that you visit as a result of following a link that is posted on our site.
1.4 Changes to This Agreement
Plan Beter reserves the right to modify these Terms of Service at any time. We do so by posting and drawing attention to the updated terms on the Site. Your decision to continue to visit and make use of the Site after such changes have been made constitutes your formal acceptance of the new Terms of Service.

2. Services, events, courses, workshops, seminars and coaching
2.1 Subscription
By clicking on the “subscribe” button on one of our event pages the Participant purchases the service, event, course, workshop, camp, seminar or coaching (from now on course) and commits to attend it in the date and place chosen. Plan Beter (from now on Plan Beter) upon communicating to the Participant at least 20 days before the beginning of the course, has the faculty to change (a) the location of the course and/or (b) the date of it, for organisational purposes and for the best results. Plan Beter will communicate to the participant the new dates and/or the new location of the Course via e-mail and/or by phone. In that case, the Participant can attend the Course, wherever it’ll be organised, as long as, up to 10 days before the beginning of the Course which has been postponed or moved to another location, he timely informs that by writing to Plan Beter via certified mail with advice of delivery, or by phone or via e-mail. In any case, the Participant’s right to recede from the present contract will not be affected and it needs to be exerted by sending a certified mail with advice of delivery to Plan Beter up to 10 days from the date in which he receives the communication of the change of location or the variation of the date of the Course.
2.2 Organisation of the course
The organisation and management of the Course are taken care by Plan Beter or one of their partners, residing in Straatweg 66 ,3621BR Breukelen, Utrecht.
2.3 Cancellation rights
If the Participant decides to withdraw within 15 days after booking the Course, he has the right of a 100% refund of what he paid.
If the participant doesn’t cancel the course he will not be refund.
2.4 Expenses
The travel and hotel expenses are not included in the expenses for the participation to the Courses if not communicated otherwise.
2.5 Privacy policy
By signing the present contract the Participant expresses his consent to the treatment of the personal data which will be handled for the registration of this initiative, for statistical data processing and to send, if agreed upon, commercial information regarding products and services of Plan Beter, with computerised methods, strictly need for those purposes. Giving your personal data is necessary for the execution of the service, which includes, at the discretion of the Client, the forwarding of commercial information. The holder of your personal data is Plan Beter, having its head office in Straatweg 66
3621BR Breukelen, Utrecht, the Netherlands. The Client is entitled to exert his rights of article 7 of Legislative Decree (D.Lgs.) 196/03 (access, integration, correction, opposition, cancellation) with regards to the above-mentioned holder responsible for the treatment of your personal data. The data will be treated by people in charge at Plan Beter to handle the event, marketing and administration and can be communicated to Plan Beter companies for the same purposes of the data collection.
2.6 Force Majeur
In case Plan Beter fails to respect the obligations deriving from the present contract due to a cause not imputable to the company itself, Plan Beter will have the faculty to suspend temporarily and/or permanently its compliance to contract; any costs already sustained by the Participant, in the case of an early termination of the contract, due to a non-fulfillment and/or negligence not ascribable to Plan Beter, will be refunded proportionally to the Participant. As non-ascribable cause, and as a non-comprehensive example and, it means, among other things, “force majeure, fortuitous event, and as a non-comprehensive example, natural disaster, strikes, sudden deaths”. Among the non-ascribable causes are included other things, diseases of the staff and/or the trainers, the unavailability of the location, war situations, nuclear and natural disasters which prevent the execution of the Course. Plan Beter declines any responsibility deriving from any disease/sickness and/or any kind of psychological/emotional disease which could stem during the course and/or for any material or immaterial harm deriving from an incorrect use of any information /or technique suggested during the Course.
In case the participant is under 18, the parents will sign the detailed agreement of each course at the moment of registration on the first day of the course.
2.7. Execution of the course
Plan Beter retains the right and faculty to have their trainers and coaches leading the activities or parts of them and are not personal responsable for any injure or emotional or physical damage at the participant


3 Copyright
The copyright on the data collection, brochures, study and training materials, text books, informative sheets, photocopies, manuals, charts, CDs, DVDs and the other written materials provided and used in the Course, which are published by Plan Beter, from now on called “the materials”, is up to Plan Beter, unless on the same material is mentioned a third part who has the copyright. Without expressed written authorization from Plan Beter, the Participant will not published the data extracted from the materials under any form and will not duplicate or spread them in any way. Also the copyright on the program material, on the documents, in written form as well as electronic digital form, on offers, letters, reports, evaluations, proposals, CDs, DVDs and similar things derived from the activities of Plan Beteris entitled exclusively to Plan Beter. The methods of diffusion, as above-mentioned, are not comprehensive. Even in the case of diffusion in a different way from the above mentioned, the copyright and the other rights of intellectual property are not transferred and Plan Beter is entitled to them.


4. Products
4.1 Payment products
All payments are due upon receipt. If a payment is not received or payment method is declined, the buyer forfeits the ownership of any items purchased. If no payment is received, no items will be shipped.
4.2 Shipping Policies
Shipping will be paid for by the buyer in the amount agreed upon by the seller at the time of purchase. If an item is lost during shipping, the total cost of item, including shipping, will be refunded to the buyer by the seller. Shipping costs may double if shipping internationally. If an item is damaged during shipping, seller will not be held responsible.
4.3 Refund/Return Policy
Items are entitled to be refunded or returned based on complaint. If an item is damaged during shipping, a replacement item will be sent free of charge. If an item is unsatisfactory, a written explanation is needed before the item may be considered for a refund. Buyer must take into account the description of the item before requesting a refund. If the item matches the description by the seller and the buyer is unsatisfied, seller is not responsible for refund. Exchanges are granted on a case-by-case basis.
4.4 Cancellation
An item may be cancelled up until payment has been processed. Once payment has been processed, the buyer is responsible for payment.
4.5 Complaints
Any complaints about items or sellers may be sent to our support team: lars.boeck@planbeter.nl or 0031634777164. There is no guarantee of a resolution. Each case will be looked at individually, and the seller will be in contact as well.
4.6Legalities
The seller is not responsible for any health or safety concerns once the buyer has received the item. If any harm is incurred from the items purchased by the buyer, the seller shares no responsibility.


5. JURISDICTION and PLACE OF JURISDICTION
The present agreement is subject to the Dutch law. The litigations stemming from the present agreement will be subject exclusively the competent Dutch judge.


6. Contact Us
If you have any questions about this Agreement, please feel free to contact us at lars.boeck@planbeter.nl
×
BWC, gevestigd aan Straatweg 66
3621 BJ Breukelen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Www.planbeter.nl Straatweg 66
3621BJ Breukelen 0634777164

Lars Boeck is de Functionaris Gegevensbescherming van BWC Hij/zij is te bereiken via lars.boeck@planbeter.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken
BWC verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Geboortedatum
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Locatiegegevens
- Bankrekeningnummer


Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
BWC verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van jou:
 -levensovertuiging 
- gezondheid


Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
BWC verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van jouw betaling 
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
- Om goederen en diensten bij je af te leveren
- BWC analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren. 
- BWC volgt jouw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op jouw behoefte.
- BWC verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte. 


Geautomatiseerde besluitvorming
BWC neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van BWC) tussen zit. BWC gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen:

Typeform: stelt dagelijks vragen om voortgang te meten.
Zapier: zend informatie van typeform naar Asana
Asana: is persoonlijk dashboard

Deze systemen vormen een overzicht van de voortgang. Voortgang dient gemeten te worden om te weten welek resultaten we boeken. De gevolgen zijn een helder overzicht voor coach en betrokkene

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

BWC bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

(Categorie) persoonsgegevens > 25 jaar > Om kerstkaarten te sturen
Personalia                 > 25 jaar > Om kerstkaarten te sturen            
Adres                     >25 jaar > Om kerstkaarten te sturen
Enzovoort                  > 25 jaar > Om kerstkaarten te sturen


Delen van persoonsgegevens met derden

BWC verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. BWC blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.


Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
BWC gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. BWC gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. 

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. 

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. 

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen 
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door BWC en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. 

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar lars.boeck@planbeter.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

BWC wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
BWC neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via lars.boeck@planbeter.nl